Rocky road

DSC_0037
 
Idag är det lucia. Lucia firade jag idag genom att ha kollat på ett fint luciatåg på ishallen, konståkning, och givetvis med dessa godingar. Jag har tillverkat rocky road som är aningen hälsosammare, om man nu tänker på sådant.
 
Dessa innehåller schyssta nötter från Smiling och istället för att använda kola, som man ofta gör i rocky road använder jag mig av en seg, söt och smarrig fruktbar. Jag har idag verkligen haft en trevlig lucia, jag hoppas ni också haft en trevlig lucia och givetvis en trevlig tredje advent. 🙂
 
 
Rocky road
 
200g choklad 70%
1/2 msk kokosolja
 
 
1. Hacka nötter och kokos grovt eller till så stora bitar som du föredrar. Skär fruktbaren i bitar.
 
2. Hacka upp chokladen i mindre bitar. Smält chokladen med kokosoljan över vattenbad eller försiktigt under omrörning i mikron.
 
3. Blanda ihop alla ingredienser. Häll över röran i en form klädd i bakplåtspapper så får man lätt ur godiset sedan. Jag använde mig av en matlåda.
 
4. Låt svalna och sedan stelna i kyl. Skär upp i rutor. Servera!
 
DSC_0039.JPG
 
Här finns en video för dig som vill se lite tydligare hur jag gjorde, denna videon är på engelska.
 
Vill du se mer vegogott från mig?
Följ mig då gärna på Instagram, Facebook, Youtube & Bloglovin

/ Madeleine ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s